Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kommunen lyssnar inte på synpunkter om obegriplig skylt längs Vallaleden

Återigen har kommunen inte lyssnat på medborgarnas kloka synpunkter! Den här gången gäller det den digitala informationsskylten på Frösön.

Bortsett från den synnerligen olämpliga platsen, kan man ju fråga sig till vem, och om vad den riktar sig? Vilka är budskapen som den skall förmedla? Är det att hålla fartbegränsningen? Information om kommunen? Om aktuella events?

I varje fall, bortsett från att hålla farten, är det obegripligt vilken information som skall framföras till Frösöborna genom den digitala skylten. Att kommunen drar vidare en fråga, mot länsstyrelsens avslag, till mark- och miljödomstolen handlar väl bara om prestige. Möjligen också om att sätta kommunens jurist i arbete.

Sakfrågan, vad är det för samhällsviktig information, som medborgarna skall erhålla genom den digitala skylten, är obesvarad! Nej, kommunens tjänstemän och politiker förstår inte i vilkas tjänst de står, medborgarnas! Vi har ju frågan om att släppa parkmark till tomtmark i färskt minne! Nej, vi behöver inga digitala reklamskyltar på Frösön – med utsikt över Östersund.

Betänksam

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel