Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kompromisser med tokhögern leder till demokratins undergång

Annons

Det är inte SD som är högerfaran i vårt samhälle, det är borgerlighetens välvilja att samarbeta med tokhögern för att kapa till sig makten. De måste lära sig att samarbeta med socialister för att behålla den borgerliga demokratin, så som MP redan gör. 

C och L har inte fattat det än och inte gjort det slutliga valet genom att erkänna V som en legal samarbetspartner. Antagligen leder nästa val till att C under valrörelsen till slut måste bestämma sig, och L åker ut för att de inte bestämmer sig. Bättre för dem att bestämma sig nu. Demokratin är viktigare att försvara än ett ekonomiskt system där man faktiskt kan kompromissa. 

Även den konservativa nationalistiska sidan borde inse att kompromisser med tokhögern bara leder till demokratins undergång. Lär er av både historien och nutid.

Materialistisk historiker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel