Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Konstigt att inte majbrasorna ifrågasätts också

Angående gamla vedspisars vara eller icke vara: Tänk att så många byråkrater kan vara fullt sysselsatta hela dagarna med något så fjantigt?!

Mitt i denna miljöhysteri så är det väl himla konstigt att ingen miljöfanatiker har ifrågasatt alla valborgsmässoeldar runt om i landet? Dessa är många till antalet och en del är riktigt stora. Sammantaget så spyr dessa brasor garanterat ut bra mycket mera skit i luften än alla gamla vedspisar tillsammans under ett år.

Vedspisen gör en praktisk nytta i ett hem, men vad är nyttan med en majbrasa förutom mys- och traditionsfaktorn? Här kan vi ju snacka om att "elda för kråkorna" och det i kolossalformat!

Men även den mest inbitne miljökämpen tycker nog att det bara är trevligt och gå och titta på en majbrasa.

En sak är jag ganska säker på, och det är att om Miljöpartiet hade funnits på stenåldern så hade de av miljöskäl förbjudit elden varpå hela mänskligheten hade frusit ihjäl! 

Eld och lågor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel