Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Köp aktier i ÖFK och rädda spel i allsvenskan!

Östersunds fotbollsklubb befinner sig i ekonomisk kris. Därför har klubben fått nej från Svenska fotbollförbundets licensnämnd om spel i allsvenskan 2020. Beslutet innebär att ÖFK flyttas ner till Superettan kommande säsong. Klubbens överklagande ska vara inlämnat senast 10 december.

ÖFK behöver omgående 10 miljoner kronor ytterligare för att vi ska vara hyggligt säkra på att överklagandenämnden ska ändra beslutet och tillåta spel i allsvenskan.

Många har redan gjort uppoffrande insatser för att hjälpa klubben. Samtidigt tror jag att vi är många som tvekat och hållit i våra plånböcker med tanke på den osäkerhet och förvirring som rått under hösten.

Nu ser det ut som att vi är väldigt nära spel i allsvenskan även 2020. Låt oss göra den avgörande insatsen nu. Det skulle också ha en positiv inverkan på alla viktiga företag, som är och kan bli betydelsefulla sponsorer för klubben.

Jag utmanar alla jämtar, härjedalingar och alla andra intresserade att köpa minst en aktie för 2 000 kronor i Östersunds FK Elitfotboll AB. Vi siktar mot månen och hoppas att vi åtminstone ska träffa trädtopparna. Målet är nytecknande av 5 000 aktier.

Om detta går i lås, får ÖFK ett nytt kapital på 10 miljoner kronor. En aktie i ÖFK kanske kan vara en bra julklapp till nära och kära.

Det brinner i knutarna! Tveka inte! Köp i dag! Vi behöver vara klara med kampanjen före överklagningstidens utgång. Vi sätter 9 december som slutdag, sista dagen före överklagandetidens slutdatum. Då ska vi vara beredda att redovisa resultatet av kampanjen. Läs mer om hur aktieköpet går till på ÖFK:s hemsida.

Lycka till från en som kämpar för att Jämtland, Härjedalen och Östersund ska ha ett lag i allsvenskan!

Kurt Folkesson, Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel