Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Låt det hända något kul i stan i sommar

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Hotellen är tomma, affärer går i konkurs. Folkfester som Storsjöcupen och Storsjöyran med stråket ställer in. Ja, jag förstår varför. Men tänker samtidigt att något måste vi väl hitta på i staden denna sommar.

Skulle det inte kunna vara fint för restauranger, barer och caféer att flytta ner till vattnet i sommar? Ytan som Krogstråket brukar husera på, kan väl denna sommar få användas till det. Idag finns bara Marité (inget för 50+) och café Badhusparken. Många vill ner till vattnet sommartid.

Vårt öde torg kanske även det kan bli lite upplivat i sommar med små bodar för försäljning, sittmöjligheter och annat kul. Fler ställen och fler möjligheter gör att vi inte behöver trängas. Att sitta vid vattnet en sommarkväll är helt underbart.

Kommunfolk och andra styrande, släpp på lite regler och paragrafer så att det kan bli enkelt för dem som vill göra något. Denna sommar blir en ovanlig sommar på alla plan, men kan även bli en kul sommar för oss som bor här.

Majsan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel