Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Låt ett bidrag till ÖFK bli årets julklapp i Jämtland!

I höst har ÖFK återigen gjort det omöjliga. Ian Burchnall och fotbollslaget lyckades vända en tung nederlagsperiod och erövra poäng i ett par avgörande matcher.

Den nya styrelsen för ÖFK lyckades balansera ekonomin och betala skatter och löner prickfritt under hela året.

Den nye vd:n Lennart Ivarsson har lyckats lägga fram en tuff budget för det kommande året som han har kraften att genomföra. Han har stöd av en grupp hängivna fotbollsvänner som lyckats värva sponsorer för det kommande året.

Nu är det upp till oss alla övriga fotbollsvänner, envisa jämtar och härliga härjedalingar, att göra vår insats. Gå in på ÖFK:s hemsida. Se där hur du kan ge ett bidrag till en fotbollsklubb som sätter färg på staden Östersund och ger en guldkant åt tillvaron. En klubb som vill stå för mångfald, tolerans och rätten att vara annorlunda. En klubb som vill spela rolig fotboll och sprida både kärlek och kampanda.

Gå in på hemsidan och se årets ÖFK-revy och hur ledare, spelare och personal bjuder på sig själva.

Kom fram ur mörkret och skicka in ett bidrag, stort eller litet. Varje slant kommer att tända en stjärna på den mörka natthimlen. Gå in och titta när insamlingsbarometern växer och stjärnorna tänds. Tillsammans kan vi bestiga berg.

Vi jämtar är bäst i Sverige på att ge när det behövs. Gör ett bidrag till ÖFK till årets julklapp i Jämtland!

Kjell Ellert, medlem i Östersunds fotbollsklubb

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel