Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Låt medföljande vuxen som inte badar gå in gratis

Tack Maria Nerpin (S) för att du uppmärksammar lite kring Storsjöbadet!

Förslaget från S: Sänk priserna på Storsjöbadet så att fler familjer har råd att gå (16 mars)

En annan viktig del kan också vara att man ser över vilka som betalar vid inträde på badet, ibland kan möjlighet till merförsäljning vara viktigare än att kräva inträde så att båda föräldrarna får se framstegen tillsammans.

Något som Storsjöbadet borde kunna erbjuda är att en medföljande vuxen kan få följa med utan kostnad in på badhuset, och då kanske få ett speciellt band som gör att de anställda kan se att man inte betalat för att bada utan bara är medföljande.

Vi har en dotter på 3 år och en på snart 1, och den äldsta vill bara åka på badhuset med mig samtidigt som den minsta inte riktigt tyckt om vatten, vilket gjort att vi fått åka ensamma, för vi har inte velat betala 130 kronor för en vuxen och ett barn som inte ens kommer toppa ned en tå i vattnet.

Detta har resulterat i att min bättre halva inte fått se alla stora framsteg som skett på mycket kort tid med äldsta barnet för att man inte vill betala för att vara där inne och inte ens doppa en tå!

Att badhuset i stället kan få merförsäljning genom att den andra föräldern också köper något i kiosken i form av fika eller mat tänker de inte på, utan att man ska betala inträde oavsett om man doppar tån eller inte.

Barnfamilj

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel