Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Lyssna på era medborgare!

Kommunen bör kanske börja lyssna på sina medborgare, så behöver det inte bli otrevliga incidenter, varken skriftliga eller handgripliga.

Bosse Svensson (C) och Pär Löfstrand (L) har i sitt förslag till 2018 års budget lagt fram väl genomtänkta och kloka förslag som de styrande verkligen borde ta till sig och släppa på prestigen.

Nu väljer man i besparingssyfte att lägga ned Litsbacken som för Lit och dess ungdomar har stor betydelse, medan man vräker på med expresscykelvägar i stan. Cyklister har protesterat för det fanns redan två cykelvägar till Lugnvik. Det finns väl inte en människa numera som inte klagar på infarten från Lugnvik in till stan.

Godkänner verkligen Trafikverket denna sträcka, med sin farliga avsmalning och övergångsställe, som trafiksäkert, liksom den färdiga delen av Brunflovägen mot Krondikesvägen, bitvis enfilig och med busshållplats mitt i gatan? Detta försvaras.

Florian Stamm (MP) förstör våra gator och vägar för en massa skattepengar. Ska Litsborna betala skatt bara för alla dyra påhitt kommunen har för sig i stan?

Ulla Britt Sunding

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel