Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Maktfullkomligt agerande att lägga ned demensboende

Än en gång så tar de styrande i Bräcke kommun ett beslut utan att tänka på konsekvenserna, nämligen nedläggningen av demensboendet Bergsvägen i Pilgrimstad.

Men det värsta i det hela är hur Landsbygdens Framtid i Bräcke agerat. Det som blev droppen och anledning till att det nya partiet startades till förra valet var nedläggningen av kommunens särskilda boende på Bostugan i Hunge.

Den nedläggningen var ett exempel på maktfullkomlighet, sa Barbro Norberg då.Och nu är hon med och tar ett maktfullkomligt beslut om nedläggningen av demensboendet Bergsvägen!

Nyhetsartikel: Demensboendet i Pilgrimstad ska läggas ned – anhöriga: "Det är inte mänskligt" (27 november)

Vad har hennes parti gjort för att uppfylla sina vallöften? Det här är ett av dem, som de glömde rätt fort.

"Vi står varken till höger eller vänster, utan vi ska köra vårt eget race", sa Barbro Norberg. Vad hände? Jo, de gick i allians med de partier de klagade på!

Pensionärspengen? Vart tog den vägen?

"Landsbygdsfrågorna är det viktigaste för partiet". Varför stöder ni då förslag som missgynnar landsbygden? Ni har fortsatt med en politik som centraliserar det mesta i Bräcke kommun, ni hamnade direkt i knät på Socialdemokraterna och har sedan blivit styrda av dem.

Vi i Jämtlands Väl Bräcke har redan fått igenom förslag utan att sitta i knät på någon, och vi tror på alla invånare i Bräcke kommun. Vi tror inte att kommunen är de som sitter i kommunhuset; kommunen ska finnas för invånarna i Bräcke kommun.

Det är dags för en rejäl ändring av Bräcke kommuns kurs, för fortsätter vi så här så sjunker vi.

Jämtlands Väl Bräckegenom Christer Olsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel