Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nu är det dags att göra om Stortorget

Att kalla kyrkparken för en park ja det kan diskuteras oftast omringas den av missbrukare vilket inte gör den speciellt attraktiv. Stadskärnan saknar mysiga parker med blommor, träd och grönska, den slutsatsen kan man dra.

Torget var en gång i tiden trivsamt men sen när man bestämde för att staden skulle få en stenplatta att titta på försvann trivsamheten.

Varför gör man inte Stortorget mer trivsamt med planteringar, sätter ut bänkar, kanske en fontän samt ge det lite grönska? Nu när vi har flera trevliga uteställen runt torget  tycker jag man kan satsa och göra om stenplattan så staden får ett mer levande trivsamt torg!

Denna fråga har ständigt varit het sen torget byggdes om och klagomålen har varit många genom åren men nu Östersundskommun kanske vi kan  börja titta på detta eller ska Östersund fortsätta att vara en utstickare bland städer i vårat land?

Henke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel