Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nu slutar jag rösta på Centern

Jag har röstat på Centern i alla val hittills men nu är det över. Hur man som borgerligt parti kan rösta emot ett annat borgerligt parti i en så viktig fråga som att kunna byta styre i landet, är för mig obegripligt.

Att argumentet skulle vara att man inte vill ge SD inflytande förstår jag inte då man inte har fört ett enda samtal med SD, och kan då inte veta vad de kräver.

Fattas nu bara att S och V kommer att få C:s stöd för en regeringsbildning. Nu finns bara två partier kvar att välja på inför nästa val, KD och M.

Den rädsla som Annie Lööf visar inför risken att SD kommer att få inflytande tror jag kommer att ge framgång i väljarsympatierna för SD.

Det är dags att våra politiker börjar visa respekt inför valresultatet. Vi lever i en demokrati, man behöver inte gilla andras åsikter, men visa respekt inför alla människor som lägger sin röst i ett demokratiskt val. Annars är jag rädd att SD kommer att nå egen majoritet inom inte allt för kort tid.

Besviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel