Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Obegripligt att kommunen sätter upp digital skylt på Frösön

Återigen har kommunen inte lyssnat på medborgarnas kloka synpunkter. Den här gången gäller det den digitala informationsskylten på Frösön. Bortsett från den olämpliga platsen kan man fråga sig till vem och om vad den riktar sig till. Vad är budskapet? Är det att hålla fartbegränsningen? Ge information om kommunen eller aktuella events?

I vilket fall, bortsett från att hålla farten, är det obegripligt att information skall framföras till Frösöborna genom digitala skylten.

Att kommunen driver vidare ärendet mot länsstyrelsen och sedan mot mark- och miljödomstolen handlar väl bara prestige. Sakfrågan, vad det är för samhällsviktig information som medborgarna skall erhålla, är obesvarad.

Kommunens tjänstemän och politiker förstår inte i vilkas tjänst de står – medborgarnas. Nej, vi behöver inga digitala reklamskyltar på Frösön med utsikt över Östersund.

Omtänksam

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel