Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: ÖFK måste ta avstånd från den ekonomiska brottsligheten

Artikel 45 av 45
Åtalet mot Daniel Kindberg
Visa alla artiklar

ÖFK måste ta kraftigt avstånd från den ekonomiska brottslighet som framkommit och detta avståndstagande bör göras omgående.

Faktum är att det funnits, och finns fortfarande, en brist på förtroende som Daniel Kindberg undergrävt genom sitt agerande. Alla som kan redovisning och som drivit företag förstår att det Daniel Kindberg har gjort inte bara är kriminellt, som tingsrättens dom visar, utan det visar också på en stor brist på en moral.

Det tråkiga är att detta spiller över på så många som inte varit inblandade. Förutom att det spiller över på ÖFK, kommer det tyvärr även på Jämtlands befolkning i stort som nu kommer att få klä skott för att ÖFK misskött det ekonomiska och andra oegentligheter som framkommit.

Det är viktigt att snabbt ta avstånd ifrån detta. ÖFK kommer att få mycket svårt att återupprätta det förtroende som klubben hade för bara drygt ett år sedan, och det blir ännu svårare om det fortfarande finns misstankar att klubben inte lyckas ta i tur med de problemen som framkommit.

Falk med hökögon

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel