Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Olle Larsson (LPo): Om man inte vill vara med i EU då?

Det är nu bara ett par veckor kvar till valet och förvirringen sprider sig. Vem tusan ska man rösta på? Sedan såväl SD, V och MP svängt och vill att Sverige ska stanna kvar i gemenskapen, så är det väl bara att rösta på något av de åtta riksdagspartierna om man är EU-positiv.

Men om man är EU-negativ och vill att Sverige ska lämna unionen – hur gör man då? Ska man bara bli soffliggare eller ska man välja något av de småpartier som ännu inte kommit in i riksdagen?

Om inga EU-kritiker går och röstar, så kommer ju valresultatet visa att alla i Sverige är positiva. Så därför – gå och rösta oavsett om du är för eller emot.

Det finns småpartier på både höger- och vänsterkanten, som vill lämna unionen. I mitten finns Landsbygdspartiet oberoende. Och ska vi skicka folk till Bryssel, så måste det vara personer som har mod och integritet nog för att sticka ut hakan.

Landsbygdspartiet har valt att registrera en öppen valsedel där varje EU-kritisk organisation eller person själv får skriva dit det namn de vill.

Så varför inte ta en tom valsedel och skriva dit Landsbygdspartiet oberoende. Om du vill kan du därunder skriva dit ett namn på någon, som du har förtroende för. Eller skriv ditt eget namn. Sedan är det upp till den nominerade att avgöra om han eller hon vill anta utmaningen genom att före valet skicka in en samtyckesblankett.

Gå och rösta så vi får ett mått på hur många som är emot EU!

Olle Larsson, Landsbygdspartiet Härjedalen 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel