Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Otroligt lågt av den före detta sjukvårdsdirektören!

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Sverige står inför den förmodligen största krisen på 100 år eller mer, och då kommer en före detta sjukhusdirektör och tycker till om saker?

Insändare: Förre sjukhusdirektören: Man häpnar över kravet på att stänga liftsystemen i Åre (26 mars)

Vilka motiv kan han ha som privat vårdgivare i länet? Denna insändare handlar enbart om pengar, och att få klaga på regionen och använda denna kris till att få pluspoäng, är i mitt tycke så otroligt lågt, men så bor han på Lidingö också.

Vill även om Kjell Gunnar Jönsson missat det kopiera Folkhälsomyndighetens allmänna råd som lyder:

”PUBLICERAT 19 MARS 2020

Alla behöver hjälpa till att dämpa spridningstakten av covid-19 i Sverige. Därför behöver alla också tänka igenom om planerade helgresor eller andra resor verkligen är nödvändiga att genomföra. Den som är sjuk ska inte resa alls.”

Vi ska arbeta tillsammans och i detta läge inte ha egoistiska mål! Sjävklart ska ansvarig inom sjukvården på plats få bestämma, och man ska inte lyssna på en person som sitter 55 mil bort och har åsikter!

Christer Melin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel