Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ovärderlig möjlighet till reklam för Östersund

Det blir storbildsskärm på Stortorget, både för hemma- och bortamatchen mot Arsenal. Det här ger ytterligare en ovärderlig möjlighet till reklam för Östersund. Kanske 3000 eller fler, väl påbyltade människor, några med "bandyportfölj", andra utan, men lika förväntansfulla inför en match i polarkyla.

DEBATT: Destination Östersund: Därför vill vi att man ska kunna se Arsenalmatchen gratis på Stortorget (7 februari)

Den här bilden av det märkliga folket i Norden, som sitter på ett renskinn och tittar på en fotbollsmatch mitt i vintern, kommer att spridas långt utanför Sveriges gränser. Människor söker sig hit, men blir förvånade över att det märkliga folket inte är så märkligt, men generna lockar.

Men här är viktigt att nyttja möjligheten till max. En kamera vid storbildsskärmen, riktad mot publiken, länkas upp till Jämtkraft Arena och ökar symboliskt åskådarantalet på Arenan.

Varför? Det här ger spelarna i ÖFK extra näring i kropp och huvud. En känsla av att hela landskapet är med dem, och får dem att tänka: "Nu i det lilla jädra snuset ska här spelas fotboll till sista blodsdroppen." Arsenal fryser fast och tappar sina positioner – det stora undret inträffar och Kindberg blir religiös.

Göran Olsson 

INSÄNDARE: Är det verkligen nödvändigt att visa matchen på storbilds-tv för 300 000? (3 februari)

Nyhetsartikel: Nu är det klart: Arsenalmatcherna visas på torget – arrangör: "På med kläder och ta med en filt och en stjärtlapp så ses vi på torget" (7 februari)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel