Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Reglerna för Jerringpriset är satta ur spel

Det blev en man på hästryggen som tog hem Jerringpriset även i år; Peder Fredricson. Det räckte med ett EM-guld och ett silver på hemmaplan i Göteborg  för att imponera på ridsportens telefonkedja – 36 procent av rösterna bland kandidaterna, inget dåligt jobb av hästsportsupportrarna. Det kan man kalla för ett riktigt hästjobb!

Då hjälper det inte att vara kvinna och heta Sarah Sjöström, som blev vald till värdens bästa kvinnliga simmare med sex världsrekord och tre WM-guld på långbana i Budapest under år 2017! 

Och Tove Alexandersson hamnade också på skuggsidan, trots sin prestation med tre WM-guld i orientering och tre WM-guld i skidorientering, bäst både vinter som sommar. Men de kvinnliga prestationerna väger tydligen för lätt jämfört med en man till häst med ett jättestort nätverk!

Nej, ta bort ordet bäst från reglerna om Jerringpriset, för det är satta ur spel numera!

Rebellen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel