Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Replik: Östersundshem verkar inte kunna sin egen policy

Replik på Svar från Östersundshem: Vi har gjort rätt (9 februari)

Varför skriver man då inte detta i ert avslagsbeslut om förtur till bostad, det vill säga att kriteriet är att man redan är boende hos Östersundshem?

Fast det är inte min allvarligaste invändning, och där ber jag om ursäkt att jag inte var tydligare. Det var inte så att jag googlade och hittade blanketten om förtur. Jag ringde till Östersundshem och pratade med ”er” i säkert 20 minuter om ärendet. Ni fick ingångsvärden av mig och ni hade alla uppgifter i er databas. Ändå får jag tipset att ansöka om förtur för min mor och Östersundshem skickade hem blanketterna till mig.

Ni kunde ju ha talat om redan från början att det var utsiktslöst. Varför ska jag ägnar tid och energi åt något som är utsiktslöst? Det är ju ni som ska upplysa mig!

Så slutsatsen jag drar är att ni tydligen inte ens kan er egen policy. Förstår ni nu möjligen varför jag kallar detta bottenlös inkompetens?

Sedan kan jag inte se riktigt hur de olika kriterierna hänger ihop på er hemsida, att ett visst kriterium förutsätter att ett annat är uppfyllt. Kanske en tolkningsfråga, men eftersom ni betonar detta i ert svar så känns det som det var oklart.

Kjell Eriksson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel