Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Replik: Sluta dribbla bort ämnet och skyll inte på barnen!

Christer Siwertsson, att jag kritiserar din och ditt partis katastrofala politik, din populism och din tro att du vet bättre än Folkhälsomyndigheten är inget personangrepp.

Insändare: Replik: Varför personpåhopp på mig? (6 augusti)

Att du uttrycker det så är ett klassiskt sätt att förminska mig och mitt svarditt ogrundade inlägg, något jag erfarit personligen från dig förr!

Ingenstans i svensk bekräftad forskning runt covid-19 finns något som säger att skolbarn står bakom de tragiska dödsfallen. Däremot en hel del runt bristerna i lagerföring av skyddsutrustning, ekonomi och mänskliga resurser.

Det bortser du från att besvara i den delen av mitt svar till dig, vilket bekräftar vem som saknar argumenten. Till och med en distriktsläkare i regionen protesterar mot din uppenbara okunskap och kallar det ”...missnöje och misstroende...”!

I stället för att du ger dig på Folkhälsomyndigheten, expertisen och mig, borde du vända dina funderingar mot den ohälsosamma privatiseringen och nedmonteringen av den svenska välfärden som du och ditt parti genomdrivit under de senaste årtiondena!

Sluta skyll ifrån dig på barn, sluta dribbla med ämnet och sluta låtsas att du och Moderaterna är oskyldiga!

Jörgen Blom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel