Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Rinken blir kvar!

Till er som gnäller om att de förstör för alla som i dag nyttjar rinken som är mittemot Storsjöbadet, för att de ska bygga bostäder där. Har ni verkligen läst det som står om detta bygget? Som detta lilla urklipp från Östersund kommuns hemsida:

"Hockey- och tennisplan

Befintlig rink med hockeyplan och tennisbanor kommer att finnas kvar intill planområdet. Garage tillhörande verksamheten kommer att flyttas. För att underhåll av anläggningen behöver det fortsatt finnas en infart till rinken.

Traktor och ismaskin kan ta sig via befintlig gång- och cykelväg på baksidan av rinken. Där kommer också ytor för förvaring av sommar och vinterutrustning att finnas.

Planförslaget innebär inte att några ytterligare parkeringsmöjligheter skapas intill anläggningen. Besökare hänvisas likt idag till att parkera på kommunala parkeringsytor i närområdet, t.ex. vid Storsjöbadet på andra sidan Krondikesvägen och på parkeringsyta framför Travet. Från parkeringsytor finns idag övergångställen över Krondikesvägen."

Nämen oj, skulle rinken vara kvar och kunna användas som vanligt även i fortsättningen, trots att de bygger bostäder där?!

Dags att ni läser vad som står innan ni gnäller om att det förstör för dem som nyttjar rinken. 

AFNS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel