Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: S: Äntligen är förskolan i Stugun klar

Annons

Äntligen! Nu står den nya förskolan i Stugun klar för invigning. Efter många turer fram och tillbaka fattade det tidigare S-styret beslut att uppföra en ny stor förskola för att samla all förskoleverksamhet på ett ställe med alla de fördelar detta ger.

Vi är glada för våra barn, föräldrar och personal som med sitt engagemang bidragit till detta. Vi är även stolta över nya förskolans placering, nära naturen med oanade möjligheter att främja barnens utveckling.

Planer fanns även hos det tidigare S-styret för en fortsättning i Stugun med trygghetsboende och upprustning och utökning av Bergegården.

Nu hoppas vi att det nuvarande borgerliga styret fullföljer dessa åtgärder så att Bergegården återupprättas till den status och storlek som krävs för att skapa trygghet även för de äldre i hela Stuguområdet !

Anders Frimert och Lennart Skoog, Stuguns S-förening

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel