Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: S frågar C: Vad är planen för Östersunds hälsocentraler?

Annons

Under valrörelsen menade Centerpartiet att det nu var dags för transparens och samarbete i Region Jämtland Härjedalen. Efter valet har det blågröna styret i stället gjort helt tvärtom.

Under regionfullmäktige berättar Christine Persson (C) att ”Det pågår ett arbete gällande strukturen i primärvården i Östersund”.

Hälso- och sjukvårdsnämndens ordförande Tom Silverklo (C) säger också i en intervju i ÖP att ”det finns massa tankar och planer” gällande hälsocentralerna i Östersund. Detta efter att det blivit känt att hyresavtalet för Z-gränds hälsocentral sagts upp.

Hyresavtalet för Zätagränds hälsocentral uppsagt: ”Kan bli förändrade villkor och då vill vi inte sitta fast i något avtal” (15 oktober)

Menar Centerpartiet verkligen allvar med transparens och samarbete är det nu dags att börja berätta om vad som ska hända med Östersunds hälsocentraler.

Socialdemokratiska fullmäktigegruppen i Region JH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel