Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: S frågar C: Vad är planen för Östersunds hälsocentraler?

Under valrörelsen menade Centerpartiet att det nu var dags för transparens och samarbete i Region Jämtland Härjedalen. Efter valet har det blågröna styret i stället gjort helt tvärtom.

Under regionfullmäktige berättar Christine Persson (C) att ”Det pågår ett arbete gällande strukturen i primärvården i Östersund”.

Hälso- och sjukvårdsnämndens ordförande Tom Silverklo (C) säger också i en intervju i ÖP att ”det finns massa tankar och planer” gällande hälsocentralerna i Östersund. Detta efter att det blivit känt att hyresavtalet för Z-gränds hälsocentral sagts upp.

Hyresavtalet för Zätagränds hälsocentral uppsagt: ”Kan bli förändrade villkor och då vill vi inte sitta fast i något avtal” (15 oktober)

Menar Centerpartiet verkligen allvar med transparens och samarbete är det nu dags att börja berätta om vad som ska hända med Östersunds hälsocentraler.

Socialdemokratiska fullmäktigegruppen i Region JH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel