Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Så här kan inte politiken i Jämtland skötas!

Lekstugan i politiken i Jämtland måste få ett slut. Senaste tiden har jag läst om att ansvarig för sjukvården inte vill prata med berörda parter, och att ansvarig för skolfrågor inte har en aning om vad som händer i fråga om Palmcrantz och skolan.

Nu ser jag en insändare där Cuf svarar SSU i en debatt om sjukvården, och historien kan inte ändras, men att lägga ner tid och kraft på att som små barn säga det är ert fel, och svaret blir nej, det är ert fel – herregud!

Finns det kanske en möjlighet att politiker här börjar att arbeta med det de har betalt för och verkligen sätter sig in i sitt ansvarsområde, i stället för pajkastning och svar som ”jag trodde detta och detta”.

Politiker i Jämtland måste om detta fortsätter bytas ut (kanske redan är dags), och personer som sköter sitt ansvarsområde måste anställas, för just nu är den ena värre än den andra. Så här kan inte politiken här i Jämtland skötas!

Politiker i Jämtland: Skärp er nu!

CM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel