Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: SD: Vi har aldrig varit för en förtätning av skolorna i Krokoms kommun

Annons

Angående Frida Demervalls ledare om skolor i Krokom:

Vi från Sverigedemokraterna har aldrig varit för en ny omstrukturering och förtätning av skolorna i Krokoms kommun. Den utredning som du hänvisar till har vi aldrig stått bakom, och vi var först ute av de politiska partierna och deklarerade att vi inte kommer att stå bakom den.

Så länge som de finns underlag till att bedriva skolverksamhet på befintliga orter i Krokoms kommun kommer de skolorna finnas kvar, så länge vi sverigedemokrater kan påverka.

Den här utredningen beställdes ju av partier som ville se en omstrukturering och förtätning av skolorna i Krokoms kommun. Samverkanspartierna, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, har efter kraftiga protester från befolkningen svängt i sina åsikter och därefter agerat rent populistiskt i frågan och säger sig nu vara för att småskolorna ska få vara kvar.

Arbetet med en ny struktur och förtätning av skolorna fortgår, om någon tror annat, och vill man att skolan på sin ort ska finnas kvar så finns det ett parti som kan garantera det, och de är Sverigedemokraterna.

Ronny Karlsson (SD) gruppledare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel