Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: SD: Vi vill ha en dialog med vårdpersonalen

Svar på ”Sjukhuspersonal: Regionens makthavare vill varken lyssna eller involvera personalen” (8 oktober)

Inledningsvis vill vi vara tydliga med att vi inte ställer oss bakom den bild om osund intern kultur på Östersunds sjukhus som Centerpartiet förmedlar i brevet till sina medlemmar.

Däremot ställer vi oss bakom all den personal som jobbar hårt för att ge god vård till länets invånare. Vi sverigedemokrater har utrymme i vår budget för satsningar som är ämnade att göra vårdyrket mer attraktivt och lönsamt för personalen.

Vi är genuint intresserade av att skapa en dialog med vårdpersonalen på sjukhuset för att få en mer nyanserad bild av hur läget är på sjukhusets alla avdelningar.

Vi vill lyssna direkt på dem som utför vården och vi nöjer oss inte med den version som förmedlas av media, tjänstemän och politiker.

Vi välkomnar de vårdgivare som vill berätta för oss om sin vardag. Vi tror att det finns en stor samlad kunskap om svårigheter såväl som goda idéer för hur verksamheten ska kunna förbättras.

Ronny Karlsson, Marcus Danielsson, Anette Rangdag, Bengt Åke Arendolf – sverigedemokrater i Region JH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel