Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skolgården i Dvärsätt är svintråkig

Annons

På rasterna på Dvärsätts skola tycker jag att det är svintråkigt ute på skolgården. Jag står bara som en stock och kollar på alla som spelar bandy. Men jag vill inte vara med och spela bandy för det är så himla tråkigt. Så jag tänkte berätta några saker jag vill förändra på rasten.

För det första tycker jag att årskurs 5–6 inte ska behöva ha hjälm i backarna. Hemma brukar jag i alla fall åka utan hjälm när jag åker madrass eller snowboard. Eftersom de yngre kan skada sig lättare, behöver de hjälm. Men vi som är några år äldre har nog mer kontroll än de yngre.

För det andra vill jag att man ska lägga till lite roliga saker på skolgården, till exempel större klätterställning, bättre bollar och målad rink. Då skulle alla dansa av glädje och alla skulle leka på dem hela tiden. Det är min tanke i alla fall.

För det tredje tror jag att färre elever kommer sluta på skolan. Jag hade en kompis förut som hette Felicia och hon gick på den här skolan, men hon slutade på grund av att det fanns så lite saker att göra. Så jag tycker att de ska lägga till lite mer saker på den här skolgården.

Eddie Rundgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel