Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Slå ihop äldreboenden i Torvalla

Varför tar inte kommunen över Vardagas boende på Skogsbruksvägen 133 och slår ihop det med kommunens eget boende på Skogsbruksvägen 131? Det tror jag skulle ge stora vinster, inte minst personalmässigt.

Bygg en kulvert eller korridor mellan husen så det blir mer tillgängligt. Bygg också en gemensam matsal med eget kök och egen kock som tillagar maten på plats. Vilken livskvalitet för de boende att få äta och känna doften av nylagad mat!

Vore också bra om pensionärer och andra i Torvalla kunde gå dit och äta och då få gemenskap och god mat.

Det kunde även bli en mötesplats i Torvalla för de äldre som sitter ensamma i sina lägenheter och längtar efter lite vardagssamvaro, gärna med lite terapiverksamhet och andra aktiviteter, samt att det är öppet varje dag.

Tycker även att ett samarbete med närbelägna förskolan skulle vara givande både för barnen och de äldre. Fram för mer livskvalitetstänk och sunt förnuft bland länets politiker!

En “uskas” tankar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel