Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sluta sitta hemma och bojkotta – ena lägret ÖFK och andra lägret ÖP

Annons

Vill vi ha ett allsvenskt fotbollslag med möjligheter till Europaspel?

Ett lag som kan inspirera barn och ungdomar till ett drogfritt liv?

Ett lag som hjälper och underlättar för ett liv med träning och att må bra tillsammans i lagmiljö?

Då anser jag att det dags att släppa allt groll. Sluta försöka skylla på den ena efter den andra. Sluta försöka hitta kritik att slänga på den andre! Sluta sitta hemma och bojkotta, ena lägret ÖFK och andra lägret ÖP.

Tänkt i stället på vilka minnen vi haft med laget, som knutit samman hela länet, på ett sätt som tidigare aldrig skådat!

Vill vi fortsätta ha det så?

Då måste vi alla, tillsammans försöka hjälpas åt, för att vi ska kunna ha en framtid i allsvenskan. Vi måste stötta läget även i motgång!

Om vi bara går när laget vinner "alla" matcherna. Då blir vi ett väldigt kortvarigt lag i högsta divisionerna. Det är i kriser som vi människor testas hårdast!

Allt som nu är uppbyggt här i Jämtland med detta fantastiska lag, är skört!

Och det är du och jag som bestämmer framtiden!

Så om du inte stöttar laget nu, skyll inte på någon annan om du saknar laget sedan. När vi inte har något lag att heja på om det försvinner. Eller om du inte stöttar laget nu, kom inte sen om några år och endast vill ha biljetter när vi är i Europaspel igen.

Jag hoppas vi alla kan försöka tänka positivt om framtiden, hjälpa laget på alla sätt vi kan!

Tack för mig!

(Jag kommer nu att betala för ÖP plus igen och hoppas vi alla kan gå vidare, komma överens, och hjälpas åt mot en ljusare framtid.)

Erik Faxbrink

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel