Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Snöröjarna är vägens riddare!

Tusen tack till alla snöröjare för att ni finns! Ni är vägens riddare och nattens hjältar, som under tiden vi andra ligger och sover, är ute och kämpar med snömassorna i ovädret så att vi ska ta oss fram när morgonen kommer. Ni gör ett fantastiskt jobb!

Marianne

----

Jag vill tacka de inblandade för en suverän snöröjning längs vägen mellan Hallen och Höglekardagen, nu då snön vräkte ner i mellandagarna. Eftersom vi normalt sett bor i Göteborg så kan jag enkelt jämföra mellan landsdelarna och i Jämtland vet de banne mig hur man håller ordning på snön, även om det faller mycket på kort tid. Bra jobbat!

 Gaisarn

---

Den senaste tiden har det snöat konstant i Östersunds kommun, och trots att det var i mellandagarna så gjorde alla som skottar och plogar runt om i Östersund ett hästjobb för att få undan snön från vägarna.

Ni är helt enkelt hjältar och detta ska alla ni som sliter häcken av er ta åt er av. Ni gör en fantastisk insats, vare sig ni jobbar åt kommunen eller någon annan. Det enda jag hoppas på nu är att kommunen lägger i en växel och tar bort de stora vallarna och snöhögarna som blivit vid korsningar, då de är rena trafikfaror.

Men det kommer nog också inom kort, när de har lyckats få undan all snö och de som plogar har fått sova några timmar för att ta igen många förlorade nätters sömn.

En stor klapp på axeln åt er alla som skottar snö!

Boende i Torvalla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel