Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sportfiskare till AnnSofie Andersson: Därför kommer jag inte till Jämtland

Nu har jag skrivit ett litet kort och koncist mejl till AnnSofie Andersson (S) för att tala om hur beslut runt Långforsen och Jämtkraft påverkar mig och de beslut jag tar. Jag tar bara ansvar för mina beslut, men jag råkar veta att många med mig tar samma beslut som ger samma konsekvenser som mitt.

"Hej AnnSofie, 

Jag skriver till dig för att du är kommunalråd i Östersund. Jag vill bara säga att jag inte kommer att besöka Östersund, Åre eller Krokoms kommuner i år heller.

Jag kommer att vara på resande fot i drygt två och en halv månad med flugfiskespö i hand. Jag budgeterar min sommar till cirka 75 000 kronor, och trots alla underbara vatten och vyer ni har, kommer inte en enda krona spenderas i era kommuner.

Så kommer det att förbli till dess att ni tar ansvar för en hållbar utveckling av era vattenmiljöer. Det mest aktuella är Långforsen. 

Jag inser att det finns en god chans att du och jag inte ser på detta på samma sätt, därför vill jag bara tala om hur era beslut påverkar mina beslut."

Johan Sjöberg, Svenljunga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel