Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Städa upp efter ert svineri i Lillänge!

Har nu varit och beskådat resultatet efter gårdagsnattens svineri i Lillänge. Cruising? Det där har inget med cruising att göra! Rent bedrövligt vilket kaos ni har lämnat efter er!

Drivor av skräp och krossat glas kvar efter bilträff i Lillänge: ”Blir grinfärdig när man ser hur de har burit sig åt” (24 maj)

Åtminstone cirka 300 av er idioter måste vara ”vuxna”, eftersom det var cirka 300 bilar inblandade. Men ni verkar inte ha haft bättre omdöme än de ärthjärnor ni skjutsade omkring!

Polisen var inte förberedda på nattens inofficiella bilträff i Lillänge: ”Tror inte de ursprungliga arrangörerna hade något med detta att göra” (24 maj)

Åk tillbaka till Lillänge och städa upp efter er! Allihop. Om ni nu har något vett överhuvudtaget. Inte minst, tänk vad era anhöriga måste skämmas för er!

Marianne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel