Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Stadsbussarna gör så att man tar bilen i stället!

Stadsbussarna utökar linjenätet? Ni menar väl avvecklar linjenätet. Här talas det om att åka med buss. Ni gör ju så man nu tar bilen i stället.

Varför ändra något som är bra för oss resenärer och något som fungerar? Jag har tagit bussen till arbetet på lasarettet från 2:ans ändhållplats Odensala. Smidigt i alla dessa år och tvärtom, lasarettet–Odensala. Nu ska jag åka till Busstorget med 2:an, vänta i 15 minuter för att ta 6:an till lasarettet och tvärtom. Ingen synkronisering på tiderna. Sedan har ni tagit bort flera turer från var 10 minut till var 20 minut.

Vad är anledningen till denna försämring? Nu har ni också dragit in 2:an förbi järnvägsstationen. Det är perfekt att stiga på 2:ans buss när kvällståget från Stockholm har kommit in. Vad gör jag nu för att komma till Odensala? Taxi? Vad tjänar ni på den indragningen förbi järnvägsstationen?

Det här är avveckling och inte utveckling. In med fler bussar! Från och med nu blir det bil för min del.

Ni som nu har suttit och ändrat utan verklighetsförankring, ta ert sunda förnuft till fånga och dra tillbaka försämringen för resenärerna arbetare, handikappade och rörelsehindrade som ska från Odensala och till lasarettet och vidare till Lugnvik.

Arg före detta bussresenär, nu bilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel