Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ställplatsen för husbilar allt för ocentral

Men ursäkta! Östersunds centrala delar behöver omgående kunna erbjuda tillfälliga gäster möjlighet att parkera några timmar eller ett par dygn nära centrumhandeln.

Östersunds centrum, som erbjuder både länsbor och övriga tillresta ett trevligt centrum med restauranger och mysig småstadsmiljö, kan inte i dag och troligen inte i morgon erbjuda parkering eller ställplatser på gångavstånd till centrum eller arenaområdet.

Ställplatsområdet bör kunna serva både husbilsuppställning samt ge möjlighet för besökare som bara vill stanna till över dagen med husvagn eller släpvagn.

De som har följt statistiken för husbilsbesök vet att det behövs cirka 30 ställplatser – givetvis ska det kosta även i Östersund.

Den tilltänkta platsen som diskuteras nu är tämligen ocentral och gäster som vill parkera där har bättre service på Östersunds camping.

Efter flera år av turer – här ska det byggas parkeringsplats för husbilar i Östersund (1 maj)

Tänk om och gör rätt Östersunds kommun. Behöver ni ha hjälp så ta kontakt med SCR som är branschorganisation för en hållbar utveckling i kvalitet och säkerhet.

Kent Halvarsson, ordförande Camping MittSverige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel