Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Stoppa bygget!

Jag måste också fortsätta kommentera förstörelsen av Östersunds stadsbild! Jag undrar om den lilla grupp med människor som tillåter bygget vid Storsjö Strand själva har varit utanför sina kontorsrum, för att titta på hur otroligt förfulande det är för staden?

Utsikten från stan mot fjäll med mera är ju en sak, men även den vackra, etageliknande stadsbilden sett från Frösösidan förstörs.

Om denna grupp, som verkar sakna estetiskt tänkande, kommer ut från sina kontor och får frisk luft till sina hjärnor, samtidigt åker upp på ”krönet”, eller ställer sig vid Västervik på Frösön för att se hur det ser ut i verkligheten, då kanske någon av dem vaknar till och skriker ”vad har vi gjort?”och omedelbart stoppar bygget.

Inte rätt att några få, som förmodligen bara vill visa att de kan bestämma, oavsett folkets protester, och därför kör på, tillåts fortsätta. 

De är folkvalda för att föra folkets, inte byggföretagens talan, som i detta fall. Alla jag har hört med vill stoppa bygget! 

Det är något märkligt att det ska bebyggas högt och fult på varje ledig plätt i staden och gärna strandnära. Detta blir dyra boenden där inte vanligt folk har råd att bo. Det finns fortfarande områden i till exempel Torvalla, där man skulle kunna fortsätta att bygga, både på höjden och bredden, utan att förstöra stadsbilden för evigt.

Hasse K

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel