Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar: Återigen förminskas åsikterna om förtätningen av Östersund

Nu vill Markus Åsling igen förminska åsikterna om förtätningen av Östersunds stad till ”utsikten från Margareta Winberg (S) kyrktrappa”.

Marcus Åsling: Låt Östersund få fortsätta vara och utvecklas som stad (11 juni)

Jag tror inte att så många studenter kommer att bo på Storsjö Strand, eller att möjligheten för allmänheten att flanera efter stranden blir bättre av att det byggs flervåningshus där. Jag tycker att det är viktigt att så långt som möjligt bevara områden med kulturhistoriska betydelser.

Politiker uppmanar ofta att vi ska ta del av och påverka utvecklingen i staden. De som har gjort så, är många väl insatta i stadsbyggnad och kulturhistoria.

Jag tycker att det är ett bra förslag om en enkätundersökning för att ta reda på vad invånarna vill göra med sin stad.

Insändare: Gör en opinionsundersökning om Storsjö Strand och busstorget (8 juni)

Det verkar som att Markus Åsling inte läser insändarna eller begriper vad insändarna vill förmedla. Områdena som väcker debatt är alla exempel på attraktiva lägen i Östersund som är värda att bevara, och i varje fall behandlas med största försiktighet.

Birgitta Holmberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel