Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar: Det ekar ihåligt som vanligt, Siwertsson!

Sjuksköterskeutbildade Christer Siwertsson, före detta M-politiker, populist och nu krisexpert, ger sig in och försöker läxa upp Folkhälsomyndigheten. Det ekar ihåligt, som vanligt. Stäng skolorna, skanderar Christer och ikläder sig expertiskunskap.

Insändare: Håll skolorna stängda! (4 augusti)

Ingenting tyder på att våra skolors öppethållande har påverkat vårt lands dödstal i nämnvärd omfattning. Däremot har effekterna av skrotade beredskapslager, privatiseringar av äldreomsorg samt orättvis lönesättning och beskattning tydligt påtalat effekterna av Siwertssons och Moderaternas förda politik!

Att stänga skolorna och förvägra barnens lagstadgade rätt till utbildning för 6–7-åringar lär knappast hjälpa deras gammelmorfar och farmor från covid-19! Men det låter när Siwertsson ryter till!

Men det är ett vrål utan innehåll av kunskap och faktabaserad vetenskap, nu liksom förr! Christer Siwertsson, tidigare Moderaternas toppnamn inom regionens sjukvård, försöker genom sitt inlägg här bedriva desinformation för att skingra sitt och sitt partis ansvar.

Det var ju ändå du, Christer, som stödde mer pengar till privata fickor, mindre till momma och farfar! Och dessutom nu beskyller barnen för att vara smittspridare.

Jörgen Blom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel