Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar från Reaxcer: Alternativ finns för transportbehov

I en debattartikel skriver ett antal producenter och näringslivsföreträdare om den bekymmersamma situation de hamnat i på grund av att Bussgods inte längre finns i vårt län och kan distribuera kylvaror inom och utanför länet.

Debatt: Företagare behöver kunna skicka varor med bussgods (20 november)

I en tidningsartikel framgår att en blomsterhandlare i Svenstavik inte längre kan frakta sina blommor nu när Bussgods lägger ner.

Utan att lägga någon värdering i Region Jämtland Härjedalens beslut om att lägga ner Bussgods, måste vi från transportbranschens sida informera om att de tjänster som efterfrågas finns, även om de inte sker med buss utan befintliga rutter av transportbilar. Både med kyla och utan kyla.

Reaxcer erbjuder distributionstjänster enligt schema/tidtabell till bland annat Sveg, Åre, Funäsdalen, Strömsund, Gäddede, Hoting och orter däremellan.

Att skicka varor med våra bilar är lika enkelt som med Bussgods, kanske enklare då vi hämtar och lämnar vid dörren och inte vid ett ombud. Att det inte skulle finnas en tjänst är helt felaktigt, den har funnits länge och vi har dessutom valt att satsa för att möta den efterfrågan som finns.

Michael Schahine, vd Reaxcer

Mattias Mattsson, transportledare Reaxcer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel