Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svar från SD till C: Väljarna är inte så lättlurade

När man läser Bosse Svenssons svar så förstår man att man trampade på en öm tå. Han påstår att jag ljuger om Centerpartiets flörtande med landsbygdsfientliga Miljöpartiet.

INSÄNDARE: Svar till SD från C: Hur ska väljarna kunna lita på er? (19 mars)

Vi som följer samhällsdebatten kan snabbt konstatera att Centerpartisten Bosse Svensson inte har koll, eller så väljer han rent av att förneka sin partilednings positiva inställning till MP.

Flera artiklar i pressen och i nyhetsprogram visar klart att Centern och dess partiledare flaggar för att samarbeta med S, men framför allt MP. Och här är faktiskt Bosse Svensson svaret skyldig till väljarna i Jämtland, då man är beredd att kompromissa med ett parti som vill utarma hela landsbygden.

Och som vanligt när man inte klarar av debatten så tar man upp SD:s förflutna och företrädare som blivit uteslutna, vilket endast visar att man har slut på trovärdiga argument.

Men Bosse Svensson ska nog mer bekymra sig om sitt eget parti och dess utveckling från att en gång i tiden stått upp för landsbygden till att bli ett parti för Stureplanseliten och en fristad för extrema islamister.

Men väljarna är inte så lättlurade som Bosse Svensson och Centerpartiet, tror och 9 september så säger de sitt.

Peter Johansson (SD) Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel