Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar från SD till V: Finansiering av demensteamet saknas

Precis som Vänsterpartiets Marie Svensson skriver så röstade Sverigedemokraterna emot motionen om ett införande av demensteam i Krokom.

Insändare: V: Krokoms kommun behöver ett demensteam (6 juni)

Det vi vände oss emot var att Vänsterpartiet själva inte hade klart med hur detta skulle finansieras och än mindre klart för sig hur stort teamet skulle vara; det ville man överlåta till andra att bestämma.

Förslaget om demensteam är bra, men då måste det också finnas förslag på hur många man vill ha i teamet och till vilken kostnad.

Vänsterpartiets satsningar i budgeten för socialnämnden kommer 2020 gå med många miljoner i underskott, och att då lägga till ytterligare miljoner till underskottet utan att öppet lägga fram hur man vill finansiera detta känns inte bra.

Vi välkomnar Vänsterpartiet att föra dialog med oss sverigedemokrater om införande av demensteam och hur det ska se ut och betalas.

Ronny Karlsson (SD) Krokom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel