Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar: Ingen har klagat på snöröjarna

Svar på ”Snöröjarna sliter som ingen cyklist behöver göra!” (22 november)

Mig veterligen har ingen insändare senaste tiden, däribland min egen, klagat på snöröjarna men däremot på snöröjningen. Jag utgår ifrån att snöröjarna gör sitt bästa i arbetet, vilket de också har lön för och som jag betalar skatt för.

Huruvida de ”sliter” kan jag inte uttala mig om. Om du tycker att deras ”slit” är större än cyklisternas så är det ju definitivt större än bilisternas, tänker jag.

Jag tycker det är rimligt att kunna cykla, gå, använda barnvagn och rollator även vintertid i Östersund, trots våra breddgrader, och inte vara tvungen att använda bilen överallt. Det jag tror fortsatt behövs gällande snöröjningen är en diskussion kring var, vilka tider och hur ofta snöröjningen sker.

Jag vill passa på och skicka ett tack till alla snöröjare ute på vägarna för ert arbete utifrån de förutsättningar ni har!

Johan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel