Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar: Jag är snart 80 och tycker att sms-parkering har klara fördelar

Annons

Håller till viss del med insändaren, har själv hör kommentarer i min närmaste omgivning som bland annat besökt Östersunds sjukhus eller vid besök i staden, där P-automater ibland varit ur funktion och endast sms-parkering varit möjlig. Båda alternativen bör finnas att tillgå.

Insändare: Vi som är äldre klarar inte av de hopplösa sms-parkeringarna (4 november)

Nu till sms-parkering och övriga parkeringsappar till våra så kallade smarta telefoner. Jag tycker att de är lätta att använda och har sina klara fördelar.

Varför?

Inga små pengar behövs. Inga glömda bankkort kvar i automaten från någon stressad. Du betalar bara den faktiska avgiften, om besöket blir kortare än beräknat (sparar pengar).

Du behöver inte oroa dig om besöket tar längre tid än beräknat, det är bara att ta fram telefonen och förlänga parkeringstiden. Påminnelse kommer som sms i god tid.

Du behöver inte betala någon aviavgift om du stängt av funktionen. Fakturering kommer som sms, med fakturan som en bifogad fil om du vill spara den.

Själv är jag snart de 80 som skriver

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel