Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svar: Lyssna på de gamla i Ragunda och deras synpunkter på hur de vill bo

Ni som bor i Ragunda och är lite till åren komna har nu fått klart besked från kommunens personalchef, Granath.

Enligt Granaths regelverk ska ni hålla er hemma och inte kontakta kommunen om någon boendeform då ni gamlingar inte uppfyller och ramlar inom ramen för dåliga politiska beslut.

INSÄNDARE: Svar från Ragunda kommun om Nipängen och särskilt boende (3 augusti)

Hur kan personer på kommunen hantera våra gamlingar på detta nedvärderande sätt? Varför inte lyssna och ta till er synpunkterna? Det finns säkert fler personer som känner som Eugen och hans hustru. 

INSÄNDARE: Hjälp oss äldre i Ragunda från att hamna i ättestupan! (27 juli)

Det kanske finns ett behov att få tillgång till trygghet, närhet och vård. Personalen i hemtjänsten gör ett fantastiskt arbete, men hur bemöter du dem, Granath, om de har synpunkter? Och törs de framföra detta till dig?

Ta tag i problemet. Strunta i alla konstiga boendeformer, det är bara påklistrade etiketter och så tror chefer att allt är löst. Utgå ifrån efterfrågan och behov.

Ni ska bemöta människor med respekt för ni är till för dem. Vi lever hela tiden med förändringar och anpassningar ska göras. Chefer ska också anpassa sig till verkligheten. För det krävs ledarskap och därför är det som det är i Ragunda.    

Utflyttad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel