Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svar: Skidtunneln är en dålig investering

Ärade Peter Edling, skidtunnelordförande: Jag baxnar när jag läser ditt angrepp på Theresa Flatmo (C): "Det skulle vara väldigt bra om politiken i Bräcke i sin helhet slöt upp bakom sin personal och ett projekt som har som syfte att göra någonting för Bräcke kommun mer än att avveckla och lägga ner."

DEBATT: Du hade kunnat få svar på alla dina frågor om skidtunneln om du synts till (19 mars)

Denna tunnel är en dålig investering för oss skattebetalare, dels så ligger tunneln mitt i ingenstans, och upptagningsområdet är på tok för litet. 3000 personer på 90 dagar, gör ca 30 pers i snitt per dag, tycker du att det är en bra siffra??

Sedan kommer det värsta:  "Det är roligt att möta folk ute i bygderna, som tänker göra kringaktiviteter runt tunneln."

I vilken bygd har du varit då? I Gällö med omnejd? Det finns ställen i kommunen som faktiskt inte tycker om denna tunnel..

Hade du frågat mig, hade jag sagt att detta är totalt slöseri med skattepengar. Det finns annat som borde prioriteras, kollektivtrafik till exempel.

Ulf Andersson, fattig skattebetalare

Tidigare inlägg av skribenten: Skattebetalarna får betala ännu mer för skidtunneln (15 mars)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel