Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svar: Större behov av buss från Torvalla än Odensala

Svar till "Arg före detta bussresenär, nu bilist": Att Stadsbussarna ändrar så att 6:an går till Brittsbo och 2:an till skidspåret har en anledning i införandet av kommande elbussar. Detta har tidigare kommunicerats ut och kan inte ha undgått någon. 

INSÄNDARE: Stadsbussarna gör så att man tar bilen i stället! (16 december)

Skribenten ondgör sig över att man nu tvingas byta i city för att ta sig till sjukhuset där personen tydligen arbetar. En annan synpunkt är att rörelsehindrade nu får svårigheter att ta sig till samma ställe. Samma besvärligheter verkar råda för samtliga boende i Odensalaområdet.

Har inget belägg för detta, men jag tror att behovet att kunna ta sig enkelt till sjukhuset är större hos boende i Torvalla. Torvalla har dessutom ett större antal innevånare utan eget transportmedel, som bilen är. Dessutom ett större antal nykomna medborgare. Så behovet att kunna ta sig mot sjukhuset är helt klart större från Torvalla än från Odensala.

Torvallabo med bil – försöker dock åka buss så mycket det bara går

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel