Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE – Svar till: Ingen verkar bry sig om parkeringssituationen i Östersund.

Det är ett ständigt pågående klagande över parkeringar i sta'n. Jag har svårt att tro att både parkeringshuset i Mittpunkten och det vid Färjemansgatan är fullsatta alltid!

Jag tar aldrig bil till stan men mina bekanta har aldrig några som helst problem med att hitta en parkering där vid olika tider/dagar. Denna stad är inte större än att det är central parkering oavsett vilka av de två man väljer. Men räknar man med att parkera precis utanför entrén dit man ska ja då kanske man får tänka om.

Fast å andra sidan har vi inga affärer längre i centrum som säljer möbler/vitvaror/tv så vi behöver bära/lasta tungt. Kanske det bör byggas nya o större parkeringshus längre ifrån stadskärnan, göra som i Trondheim och satsa mer på en bilfri innerstad? Vi är många som skulle uppskatta mindre bilar/avgaser/parkeringsplatser och istället kanske få trevliga grönområden/mötesplatser.

Nej det går ju inte - då måste många åka till Lillänge eller Birsta istället, där går det att parkera utanför affärsingångarna.

Albertina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel