Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ta krafttag mot A-traktorerna

Nu får polisen ta till krafttag mot dessa A-traktorer. Man hör från bekanta om olagliga och farliga situationen med A-traktorer. Man läser ofta om problem med dem. En kvinna i Bräcke till exempel blev misshandlad då hon sade ifrån om buskörning!

På parkeringen vid Lillänge och på travparkeringen har det varit minst sagt stökigt. Jag kör mycket i mitt jobb och råkar ofta ut för omdömeslösa förare av A-traktorer. Ofta i grupp om flera.

När jag en gång visade mitt missnöje genom att tuta när de hindrade mig från att köra om där det var tvåfiligt, så gav de tillbaka genom att stanna helt och blockera bägge körbanorna för mig och dem bakom oss! När jag kontaktade fadern till föraren så fick jag en utskällning!

Där jag bor strax utanför stan så är det racerbana var och varannan sen kväll, då går det inga 30 km/h inte. En gång blev jag omkörd av en A-traktor när jag drog släpvagn i 70km/h!

F d motorburen ungdom!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel