Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ta till er av kritiken mot snöröjningen

Östersunds kommun måste kunna ta till sig kritik vad gäller snöröjningen! Något är fel när kommunen säger att de prioriterar gång- och cykelvägar. Då skulle jag vilja veta vilka de är?

Jag har 5 kilometer till jobbet och går med rullator, jag går oftast på gång- och cykelvägen på Krondikesvägen. Vi är många som både går och cyklar på Krondikesvägen, men det är under all kritik hur snöröjningen sköts där.

Jag får ofta gå ut i vägbanan då det inte går att dra rullatorn på gångvägen, som numer inte är en gång- och cykelväg utan smal som en skogsstig eftersom mer än halva banan är täckt med snö. Det går inte att mötas där utan att gå ut i vägbanan.

Jag har tidigare om åren cyklat året runt men inser nu att Östersunds kommun inte vill att vi boende här ska ta oss till jobbet utan bil. Vore bra om Östersunds kommun nu kan ta till sig kritiken och göra rätt.

Vinter till alla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel