Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tack för att ni stänger för säsongen!

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Åre har alltid med i beräkningarna att de kan komma att behöva stänga tidigare på grund av snöfattiga vintrar. Om näringslivet står och faller på sista veckorna så är det något allvarligt fel i planeringen.

Nu visar Copperhill som första hotell att man stänger ner för säsongen. Och vet ni vad, vi kommer att tacka er! Vi bodde hos er i somras och kan intyga att det var bra. Tack för att ni visar solidaritet och ansvar.

Jag är själv en utflyttad jämtlänning som hade en planerad resa till Åre i påsk, men det är självklart för oss att stanna hemma. Vi vill inte riskera att ta upp en vårdplats för vare sig benbrott eller corona.

Sedan vill jag passa på att hylla Åres hälsocentral! Ni är riktiga hjältar. Det är förvånansvärt hur människor som Kjell Jönsson kastar kritik på den här vårdinstansen. När hela världens främsta sjukhus vittnar om ett rent kaos, hur menar han då att Åres lilla hälsocentral ska vara förberedda för att de har vetat om detta i två månader? Två månader då Kina som materialleverantör i princip har stått helt stilla.

Visst har vi skattebetalare rätt att få vård där vi befinner oss, men det här är ett undantagsfall. Det verkar inte han förstå, eller är det bara ett sätt att hylla sig själv som privat vårdföretagare? Hade han gjort det här bättre? Man häpnar.

Tacksam hotellgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel