Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tror KD att vi pensionärer har dåligt minne?

Krisdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor är bekymrad över den orättvisa beskattningen av pensionärerna som genomfördes efter valet 2006. Då infördes jobbskatteavdraget och pensionärerna gick miste om den skattesänkningen och fick betala 78 miljarder mer i skatt under mandatperioderna 2006-2014.

DEBATT: KD: Regeringen sviker Sveriges äldre (10 november)

Sent ska syndaren vakna. Det var då tudelningen av människorna skapades mellan dem som jobbat klart, pensionärerna, och dem som fick ta del av jobbskatteavdraget. Pensionärerna var en förbrukad vara för KD! Och den orättvisan medverkade partiet till i alla högsta grad som en röst i Alliansregeringen!

Vad är det nu som får partiet att tänka om? Är det dåligt samvete som gnager i själen eller dåliga opinionssiffror, eller tror partiledaren att vi pensionärer har dåligt minne?

En sak är säker, om Jesus hade levt i dag så hade han inte lagt sin röst på KD. Deras politik är allt för svekfull för ett parti som ska stå för kristliga värderingar och som dessutom har närmast sig SD alltför mycket. Hur trovärdig är deras politik!?

Rebellen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel