Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tror Kjell Jönsson att sjukvårdspersonalen sitter och rullar tummarna?!

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Du måste ha haft en riktigt dålig dag, Kjell Jönsson! Läste din insändare. Det kallar jag en riktig käftsmäll till verksamhetschefen för sjukvården i Åre!

Insändare: Förre sjukhusdirektören: Man häpnar över kravet på att stänga liftsystemen i Åre (26 mars)

Denna kvinna, Sofia Leje, som under en längre tid varnat för denna smitta och vad som kunde bli resultatet om man inte stängde liftanläggningarna i Norrland före påsk. Nej, det var väl inte så viktigt med de små liven här uppe i norr – bara stockholmarna får komma upp och glänsa i skidbackarna!

Tror du Kjell att sjukvårdspersonalen här uppe sitter och rullar tummarna? De har fullt upp att göra med folket som bor och vistas här uppe normalt! Skydda 70-plusfolket och ta hand om de smittofall som dyker upp samt alla vanliga fall de skall hantera.

Klart att ekonomin är viktig. Men ställ detta till folks hälsa! Du skrev bland annat ”Är detta ett pris vi ska betala för en svagt förberedd hälso- och sjukvård på våra turistorter?” Då är min fråga: Vad gjorde du under din tid som sjukvårdsdirektör här i Jämtland för att åtgärda detta?

Skäms på Dig Kjell! Det här var inte din dag! Du är ju en pojke från trakterna kring Hammerdal som – tror jag – helt tappat ditt ursprung!

Det du ska göra nu är att lyfta telefonluren och ringa till den kämpande hälsovårdschefen i Åre och be om ursäkt! En ursäkt ska du också ge till all sjukvårdspersonal som kämpar varje dag för att vi alla ska få leva så länge som möjligt. Tur att de får lön varje månad den 25:e.

Eller?

Tommy Jonsson, tidigare arbetskollega med dig (då var du jämte, nu bor du för långt söderut!)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel